loading
AUTÓVÁSÁRLÁS BIZTONSÁGGAL!

Használtautót vásárolni kockázatos, mivel a jármű bonyolult termék. A műszaki állapot felmérését valamint járműveink felkészítését márkaszervizünk képzett, tapasztalt szakemberei végzik hiszen a jármű esztétikai és műszaki állapota bizonyára Önnek is legalább olyan fontos, mint a vételár.

Garancia:

A cégünk által nyújtott használtautó garancia Önnek közel teljes körű védelmet nyújt a váratlan javítási költségektől a jármű adásvételétől számított 6 vagy 12 hónapon belül. Amennyiben Ön nem elégedne meg az általunk szolgáltatott futamidővel, mi lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy ezt a 12 hónapot újabb 12 hónappal kiegészítse.  A szolgáltatás természetesen bármely EU-s országban igénybe vehető, de ha esetleg Svájcba vagy Norvégiába utazna, akkor is védelmet élvez.
Mi nem csak ígérünk, garanciát nyújtunk autóinkhoz.    

Garanciális autóink közös jellemzője, hogy azok legfeljebb 8 éve forgalomba helyezett, valós futásteljesítményű járművek, amelyeket kivétel nélkül megfelelnek a Nádor Autó Zrt. szigorú minőségi követelményeinek.

 

Assistance:

Olyan akár Európa szerte igénybe vehető országúti segélyszolgálat, mely segíti Önt műszaki meghibásodás vagy baleset esetén. Elég csak tárcsáznia a szerződésén szereplő éjjel-nappal hívható telefonszámot, a kollegák készséggel állnak az Ön rendelkezésére.  A segélyautó vagy tréler perceken belül az Ön által megadott helyszínre érkeznek, ahol megkísérlik elhárítani a hibát. amennyiben ez nem lehetséges a legközelebbi márkaszervizbe (100 km-en belül a Nádor Autó Zrt-hez) szállítják a járművet. Ha a meghibásodás napján az autó nem javítható, Ön automatikusan jogosult 3 naptári napra vonatkozó csere gépkocsi használatra, hogy útját biztonsággal tovább folytathassa.
                                                                                                                  

Ugrás az oldal tetejére