loading

Milyen előnyei vannak annak, ha az embernek Opelje van


Minden Opelhez kétéves, új gépjárművekre vonatkozó garancia tartozik. Ez a garancia minden új Opel autóra vonatkozik, 24 hónapon keresztül, megtett távra vonatkozó korlátozások nélkül. A garancia kezdete vagy az a nap, amikor az autót először regisztrálják, vagy amikor a kereskedő először átadja a vásárlónak – amelyik előbb következik be a kettő közül.

Minden garanciához tartoznak olyan feltételek, amelyekkel tisztában kell lennie.

 

 

Hogyan javíttathatom meg a gépkocsimat?


A hivatalos Opel márkaszervizek kiválóan képzett szerelői mindig szívesen segítenek önnek. Egyszerű olajcserétől az időszakos felülvizsgálaton keresztül a gépjármű karbantartásáig – senki nem ismeri jobban az Opelt, mint ők.

 

Autóbiztosítás az Opeltől


Az Opel biztosítás révén egyszerűen biztosíthatja, hogy Opeljének javítását az ön által választott hivatalos szerviz a biztosítótársaság jóváhagyásával végzi.


Ha szerencsétlen módon baleset érné önt, akkor a hivatalos Opel márkaszerviznél jobban senki nem tud gondoskodni az autójáról és az ön igényeiről egyaránt.Opel biztosítással autója javítását Opel karosszéria-műhelyeink egyikében végzik – ez biztosítja a javítás minőségét, és hogy ön a lehető legkisebb kellemetlenségek mellett az összes kapcsolódó juttatásban, például a személyre szabott igényfeldolgozásban, ingyenes szolgáltatásban részesüljön. 

Ugrás az oldal tetejére