loading

Opel Flotta – Hozza mozgásba vállalkozását!

 

Az Opel flottaszolgáltatások biztonságot, értéket és minőséget nyújtanak, amely költséghatékony és kényelmes egyéni és vállalati ügyfeleink számára egyaránt.

 
Új Opel Movano és Opel haszongépjárművekÚj Opel Movano és Opel haszongépjárművek
Az új Opel Movano bírja a terhelést és teljessé teszi az Opel kínálatát.
Fedezze fel haszongépjármű-ajánlatainkat.

  
KKV ügyfélflották/ Kis és középvállalkozó ügyfelek flottáiKKV ügyfélflották/ Kis és középvállalkozó ügyfelek flottái
24 darabos vagy ennél kisebb flottával rendelkezik? Élvezze az Opel kiváló minőségű járműveit alacsonyabb tulajdonosi költségek mellett. A lízing és szolgáltatás kombinációját is választhatja kedvező havi díjakkal.Lépjen kapcsolatba helyi márkakereskedőjével és kérjen további tájékoztatást a költséghatékony és rugalmas kis- és középméretű flottákkal kapcsolatos megoldásokról.
  
Vállalati flottákVállalati flották
25 darabos vagy ennél nagyobb flottával rendelkezik? Vállalati ügyfeleinknek hosszú távú szerződéseket és testre szabott feltételeket kínálunk. Flottáját tervezze biztonságosra. Tanulja meg a flottakezelés költségeinek optimalizálását, CO2 terhelésének és üzemanyag-fogyasztásának csökkentését. A hatalmas Opel flották esetén a tulajdonosi költségek tekintetében nagy kedvezmények járnak, megbízható szervizháttérre és áttekinthető kezelhetőségre számíthat. Az új és izgalmas Opel modellek, mint az Opel Insignia és az új Opel Astra finom ösztönzést jelentenek alkalmazottainak.

  
Páneurópai flottákPáneurópai flották
Hat vagy több európai országban fut flottája és szeretné a páneurópai flottákra adott kedvezményeket érvényesíteni? Európa unióba tömörült, mégis sokszínű, különösen a törvények és előírások tekintetében, az adórendszerről nem is beszélve.
Az Opel európai flottarészlege rendelkezik tapasztalattal és szakértelemmel (valamint a nagyszerű gépjárművekkel), amelynek köszönhetően képest nemzetközi szinten is segítséget nyújtani ügyfeleinek a költséghatékony flottaműködtetésben. 

promo 
Ugrás az oldal tetejére