loading

OPEL Vivaro tartozékok.

A Vivaro az Opel díjnyertes formatervezési filozófiáját hozza el a szegmensbe. Az alap- és a külön rendelhető felszereltségen kívül tartozékok széles választékával hozhatja ki a maximumot Vivarójából.

A tartozékok teljes választékát megtekintheti az Opel Vivaro tartozékok online katalógusában, vagy kérdezze meg helyi Opel márkakereskedőjét.

Opel Vivaro - Side Window with Sunblind

Komfort és kényelem

Mindegy, hogy munkaeszközként vagy családi járműként használja, a Vivaróban otthon érezheti magát. Mindent megtalál, amire szüksége van, hogy a saját igényeinek megfelelően alakítsa járművét – a padlószőnyegektől az üléshuzatokig.

Opel Vivaro – Dokkoló

Infotainment

Segít kapcsolatban maradnia – irodájával, családjával, a forgalmi viszonyokkal és utazási segítséggel. Tekintse meg a Vivaróhoz kapható termékeket.

Opel Vivaro - Mudflaps

Biztonság és védelem

Autózzon biztonságosabban, és őrizze meg tovább a Vivaro remek megjelenését. Gondoskodjon utasairól és szállítmányáról, és legyen felkészült. Kínálatunkban szerepelnek a parkolássegítő rendszerek és a tolatókamerák, a védőburkolatok és a sárfogók, az izzókészletek és a gyermekülések, ha szükség lenne rájuk.

Opel Vivaro – Optikai tuning

Optikai tuning

A Vivaro kívül-belül jól néz ki. De szeretné még személyesebbé tenni? Tekintse meg ezeket a tartozékokat, például az oldalsó lépcsőket és a tükörházakat.

Opel Vivaro – Tetőcsomagtartó görgőkkel

Szállító- és tartórendszerek

A Vivaro kapacitása maximális és optimális. Az Opel ezen kívül az Ön külső és belső szállítási igényeinek rendszerezését segítő tartozékokat is kínál. A belső védőpanelektől és polcrendszerektől a tetőcsomagtartó-rendszerekig és vonóhorgokig sok mindent kínálunk, amivel Ön sokkal könnyebben magával viheti az éppen szükséges dolgokat. Választékunk eredeti Opel termékekből, valamint együttműködő partnerünk, a szállítórendszerek területén piacvezető Thule termékeiből áll.

Opel Vivaro – 16 colos ötküllős acél keréktárcsa

Keréktárcsák

A stílus és praktikum kombinációja. Az Opel könnyűfém és acél keréktárcsák széles választékát teljes téli kerékkészlet egészíti ki. A még nagyobb lelki nyugalom érdekében válasszon Thule hólánc választékunkból.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.

Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 2 A H-gáz m3/100 km-ben értendő.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
Ugrás az oldal tetejére